Herfinanciering van je hypothecaire lening

En eventueel andere leningen of extra liquiditeiten

Je woonlening herfinancieren?

Wil je graag je woonlening herfinancieren?

Wil je graag je woonlening herfinancieren? Dan ben je bij Hypotheekvoordeel aan het juiste adres. Er zijn verschillende redenen waarom je zou kiezen voor een herfinanciering van je lening. Misschien heb je een hogere rentevoet dan de huidige marktrente, of wil je de looptijd van je lening aanpassen aan je huidige financiële situatie. Wat je reden ook is, wij staan klaar om je te helpen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij een herfinanciering wordt het saldo van je oude lening overgedragen naar een nieuwe lening met nieuwe voorwaarden. Zo kan je bijvoorbeeld profiteren van een lagere rentevoet of een andere renteformule. Maar je kan ook eventueel meerdere leningen herfinancieren. Houd er in ieder geval rekening mee dat er kosten verbonden zijn aan een herfinanciering, zoals dossier- en schattingskosten. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten en zetten graag alles op een rijtje.

Vraag hier je hypotheekvoordeel aan

Maak eens een afspraak!

Wil je graag weten hoeveel je kan besparen met een herfinanciering? Maak dan een afspraak op ons kantoor in je buurt. Onze specialisten bekijken samen met jou de mogelijkheden en maken een gedetailleerde simulatie van je nieuwe maandlasten. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Bij Hypotheekvoordeel staan we voor een persoonlijke aanpak en een transparante communicatie. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor jouw specifieke situatie.

 

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Onze openingsuren

Wij zijn gesloten

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Hypotheekvoordeel Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 346 0 346
Fax: 03 325 90 77

Hypotheekvoordeel - Alle rechten voorbehouden

Let op, geld lenen kost ook geld.