Faillissement of juist gehad?

Maar je wil een doorstart maken?

Faillissement of juist gehad?

Maar je wil een doorstart maken

We weten allemaal dat het leven vol ups en downs zit. Soms gaat het allemaal even niet zoals we zouden willen en krijgen we te maken met moeilijkheden. Misschien is je zaak wel in de problemen geraakt en heb je alles gegeven om het te redden. Maar soms, ondanks je beste inspanningen, lukt het gewoon niet. En dan moet je de boeken neerleggen. Maar dat betekent niet dat je het opgeeft. Integendeel, je weet dat je het kan en dat je een doorstart wil maken.

Gelukkig is er een manier om jezelf de nodige steun te geven om weer op de been te komen: een hypothecair krediet. Als je eigenaar bent van een woning en er voldoende vrije waarde is, kun je een hypotheek afsluiten. Hiermee kun je de nodige financiƫle middelen verkrijgen om je nieuwe start te maken en weer op te bouwen wat verloren is gegaan.

Vraag hier je hypotheekvoordeel aan

Met een Hypothecair krediet

Bij Hypotheekvoordeel bieden we je verschillende oplossingen aan. We kunnen je bijvoorbeeld een hypothecair krediet aanbieden met terugbetaling van kapitaal en interesten op de eindvervaldag. De looptijd van deze lening kan variƫren van 1 tot 3 jaar, afhankelijk van je specifieke behoeften. Daarnaast bieden we ook herstructurering van eigen kredieten aan, met looptijden van 1, 2 of 3 jaar. Onze hypothecaire leningen zijn beschikbaar voor zowel particuliere als professionele doeleinden.

En het beste van alles? Met onze leningen heb je maximaal comfort zonder maandlasten. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over extra kosten en je je volledig kunt concentreren op je nieuwe start. Onze hypothecaire leningen zijn een ideale oplossing voor de tijdelijke overbrugging van specifieke behoeften.

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, contactformulier of maak een afspraak op ons kantoor. We helpen je graag verder en staan voor je klaar om je nieuwe start mogelijk te maken!

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Onze openingsuren

Wij zijn open

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Hypotheekvoordeel Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 346 0 346
Fax: 03 325 90 77

Hypotheekvoordeel - Alle rechten voorbehouden

Let op, geld lenen kost ook geld.