Herfinanciering van kredieten

Om je maandelijkse kosten te verlichten

Herfinanciering van lopende kredieten

Te veel kredieten, te zware lasten, liquiditeitsbehoeften!

Bij Hypotheekvoordeel zijn we gespecialiseerd in het herstructureren van je kredieten en het verlagen van je maandelijkse betalingen. We begrijpen dat het hebben van te veel kredieten en te zware lasten een enorme last kan zijn, en daarom bieden wij een oplossing: de herfinanciering of centralisatie van je kredieten.

Of je nu een hypothecaire lening, persoonlijke lening, financiering, winkelkaart, kredietopening of bankkrediet heeft, onze herfinanciering van kredieten kan je helpen je maandelijkse uitgaven te verlagen.

Vraag hier je hypotheekvoordeel aan

Kredietaflossing, kredietconsolidatie, herstructurering en centralisatie zijn allemaal termen die worden gebruikt door kredietgevers om de maandelijkse kosten van kredietnemers te verlichten. Bij Hypotheekvoordeel bieden we de volgende oplossingen aan:

Onze oplossingen:

  • Herfinanciering van kredieten: Dit is een financiële verrichting waarbij een lening wordt geherfinancierd om de maandelijkse betaling te verminderen, hetzij door te profiteren van een daling van de rentevoet, hetzij door de terugbetalingsperiode te verlengen.
  • Consolidatie of herstructurering van kredieten: Hierbij worden alle leningen, kredieten en kredietopeningen vervroegd terugbetaald om in te schrijven op een nieuwe lening met een langere looptijd. Hierdoor heb je slechts één maandelijkse betaling die lager is dan alle maandelijkse betalingen van de kredieten die worden terugbetaald.
  • Centralisatie van schulden: Deze persoonlijke lening is bedoeld om verschillende schuldeisers terug te betalen, waaronder onbetaalde facturen, fiscale of sociale schulden.

Laat ons eens samenzitten:

Wacht niet langer en maak een afspraak om dit samen te bekijken. Neem je identiteitskaart, inkomstenbewijzen en je lopende kredietovereenkomsten mee en wij zoeken naar een goeie oplossing en verlichting van je maandelijkse betalingen. Bij Hypotheekvoordeel zijn we er om je te helpen je financiële lasten te verlichten en je leven gemakkelijker te maken.

 

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Onze openingsuren

Wij zijn open

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Hypotheekvoordeel Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 346 0 346
Fax: 03 325 90 77

Hypotheekvoordeel - Alle rechten voorbehouden

Let op, geld lenen kost ook geld.