Budgetkrediet

Geld nodig om een periode te overbruggen?

Budgetkrediet

Lagere maandlasten

Geld nodig om een periode te overbruggen? Geen zorgen, wij hebben de oplossing voor je. Een Budgetkrediet is de perfecte manier om je financiële behoeften tijdelijk te overbruggen. Bij een budgetkrediet betaal je maandelijks enkel de interesten af. Aan het einde van de looptijd betaal je het kapitaal in één keer terug.

Doe je voordeel

Wij bieden hypothecaire kredieten aan voor particuliere en professionele doeleinden. En het beste van alles? Je geniet van meer comfort in je terugbetaling dankzij lagere maandlasten. Bovendien speelt je leeftijd geen enkele rol!

Onze budgetkredieten hebben een looptijd van 3 jaar, maar afwijkende duurtijden tot maximum tien jaar zijn mogelijk. Dit geldt echter alleen als de terugbetalingscapaciteit niet gebaseerd is op de realisatie van het pand dat het voorwerp is van de lening.

Vraag hier je hypotheekvoordeel aan

Hypothecair gewaarborgd

Je budgetkrediet is hypothecair gewaarborgd op basis van een inschrijving op uw onroerend goed. Bezit je een woning of bouwgrond, dan kan je minimaal € 25.000 lenen en maximaal 80% van de gedwongen verkoopwaarde. Deze waarde is gebaseerd op het schattingsverslag van een door de kredietgever-erkende schatter en onder voorbehoud van de aanvaarding door het kredietcomité.

Maak een afspraak

Wil je meer weten over onze budgetkredieten? Maak dan snel een afspraak. Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor je financiële situatie.


Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Onze openingsuren

Wij zijn open

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Hypotheekvoordeel Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 346 0 346
Fax: 03 325 90 77

Hypotheekvoordeel - Alle rechten voorbehouden

Let op, geld lenen kost ook geld.