Met de waarborg van je eigendom je kredieten herfinancieren en je aflossingen reorganiseren in de vorm van een hypothecair krediet.

En log een bedrag extra opnemen om werken uit te voeren of je liquiditeitsbehoeften te dekken.

Herfinanciering van kredieten speciaal voor eigenaars

Je bent eigenaar van je eigen huis, en je hebt natuurlijk een woonlening maar misschien ook andere leningen of financieringen die zwaar wegen op je budget en je denkt erover na hoe je die maandelijkse afbetalingen zou kunnen verlagen?

Met de waarborg van je eigendom is het mogelijk om je kredieten te herfinancieren en je aflossingen te reorganiseren in de vorm van een hypothecair krediet. En let op, je kan ook nog een bedrag extra opnemen om werken uit te voeren of je liquiditeitsbehoeften te dekken.

Vraag hier je hypotheekvoordeel aan

Deze nieuwe hypothecaire lening spreidt je aflossingen op een langere duurtijd, met een duidelijk lagere maandelijkse betaling per maand. Je betaalt natuurlijk wel met een hogere kost op de lange termijn.

Het maximale bedrag dat aan u kan worden toegekend, wordt bepaald op basis van de waarde van het gebouw of de gebouwen die als onderpand worden gesteld, geschat door een door de kredietmaatschappij erkende deskundige, maar ook uw vermogen om terug te betalen.

Neem snel contact met ons op want de herfinanciering van kredieten is geen makkelijke materie en het is werk voor specialisten zoals Hypotheekvoordeel!

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Onze openingsuren

Wij zijn open

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Hypotheekvoordeel Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 346 0 346
Fax: 03 325 90 77

Hypotheekvoordeel - Alle rechten voorbehouden

Let op, geld lenen kost ook geld.