Gemeld bij de nationale bank

Betalingsproblemen gehad en op de zwarte lijst?

Gemeld bij de Nationale Bank (zwarte lijst)

Betalingsproblemen gehad?

Misschien heb je betalingsproblemen gehad bij één of meerdere kredietmaatschappijen en sta je nu negatief gemeld op de zwarte lijst van de Nationale Bank van België. Het kan dan lastig zijn om een nieuwe lening te krijgen. Toch is er nog hoop als je eigenaar bent van een pand in goede staat en met voldoende waarde.

Oplossing met een hypothecaire lening

Met een centralisatielening kan je je schulden bundelen tot één lening met hypothecaire lening. Hiervoor is een notariële akte vereist. Het is wel belangrijk om te weten dat een centralisatie in je voordeel moet zijn en dat de kredietgever moet kunnen verwachten dat je in de nieuwe situatie normale terugbetalingen zal kunnen doen.

Vraag hier je hypotheekvoordeel aan

Houd er rekening mee dat centralisatie van schulden niet mogelijk is als je het voorwerp uitmaakt van een collectieve schuldenregeling/schuldbemiddeling of als je in een kredietspiraal zit. Het bedrag en de kredietvoorwaarden hangen af van de algemene kwaliteit van je dossier, het type vastgoed dat als onderpand wordt gegeven en de aard van de af te lossen schulden.

Wil je graag weten welke gegevens er in het bestand van de Centrale voor Kredietverlening Particulieren zijn opgenomen? Dat kan gratis. Je kan gebruikmaken van je recht op persoonlijke toegang en een overzicht krijgen van je gegevens. Dit kan gemakkelijk via de website van de Nationale Bank met je elektronische identiteitskaart, pincode en kaartlezer.

Wij begrijpen dat het verkrijgen van een hypothecaire lening als je op de zwarte lijst staat, niet gemakkelijk is. Daarom willen wij je graag helpen en adviseren over de mogelijkheden die er voor je zijn. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van een passende oplossing.

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Onze openingsuren

Wij zijn open

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Hypotheekvoordeel Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 346 0 346
Fax: 03 325 90 77

Hypotheekvoordeel - Alle rechten voorbehouden

Let op, geld lenen kost ook geld.