Een lening op maat

Voor je successierechten

Successierechten

Een lening op maat voor je successierechten

Een lening aangaan om een erfenis te kunnen krijgen, dat lijkt wel een beetje de omgekeerde wereld. Toch kan het zijn dat je verplicht bent om een lening aan te gaan om de hoge successierechten te kunnen betalen. Bij een erfenis komen er vaak emoties om de hoek kijken, en de financiële afwikkeling ervan kan nogal wat stress opleveren. Met een lening voor successierechten van Hypotheekvoordeel hoef je je daar in ieder geval geen zorgen meer over te maken.

Hypotheekvoordeel biedt je een oplossing

Erfenissen zijn niet altijd makkelijk. Zeker als je een erfgenaam bent van wie de overledene geen directe familie is, dan betaal je hoge successierechten. De overheid kan op die manier haar steentje bijdragen aan het solidariteitsprincipe, maar voor de betrokkenen is het niet altijd evident. Het is daarom belangrijk om op voorhand een plan van aanpak te hebben.

Hypotheekvoordeel biedt je een oplossing op maat om deze successierechten te betalen. We bekijken samen welk bedrag je precies nodig hebt, welke terugbetalingstermijnen mogelijk zijn en welke rentevoet voor jou van toepassing is. Zo krijg je een duidelijk beeld van de kosten en kan je een weloverwogen beslissing nemen.

Vraag hier je hypotheekvoordeel aan

Snel en eenvoudig je kredietaanvragen

Wil je een lening voor je successierechten aanvragen bij Hypotheekvoordeel? Dat kan op verschillende manieren. Bel met een specialist op ons kantoor en leg je situatie uit. Dan kunnen we je meteen op weg helpen. Uiteraard kan je ook een afspraak maken op ons kantoor om alles rustig te bespreken. Daarnaast kan je ook het online contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Zo kan jij je volledig concentreren op de emotionele verwerking van het overlijden van je naaste, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het financiële plaatje.

 

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Onze openingsuren

Wij zijn gesloten

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Hypotheekvoordeel Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 346 0 346
Fax: 03 325 90 77

Hypotheekvoordeel - Alle rechten voorbehouden

Let op, geld lenen kost ook geld.