Let op!

Lees ook de waarschuwing

Let op!

Waarschuwing

De centralisatie van kredieten, ook wel herstructurering, consolidatie of consolidatie van kredieten genoemd, kan een haalbare oplossing zijn voor mensen met een overmatige schuldenlast. Deze oplossing vervangt één of meer bestaande kredieten door één enkele lening, indien mogelijk tegen een lager tarief. Het resultaat is een vermindering van de maandelijkse betalingen, maar let op: dit gebeurt door de terugbetalingsperiode te verlengen.

Als u overweegt om uw kredieten te centraliseren, dan is het belangrijk om enkele cruciale overwegingen te maken om ervoor te zorgen dat deze financiële oplossing in uw voordeel werkt.

Belangrijke overwegingen bij het centraliseren van kredieten!

Een gecentraliseerde kredietoplossing moet altijd in het belang van de kredietnemer zijn. Dit betekent dat de maandelijkse last van de nieuwe lening altijd beduidend lager moet zijn dan daarvoor en ook dat de totale kost van de nieuwe lening niet veel hoger is dan de totale kosten van de samen te voegen leningen.

Daarnaast moet u er zeker van zijn dat u over voldoende terugbetalingscapaciteit beschikt. Het beschikbare saldo na het betalen van de nieuwe lening moet voldoende zijn om normaal van te leven en de kinderbijslag wordt niet in aanmerking genomen bij de terugbetaling.

Een voortdurende aanvraag voor nieuwe leningen of terugkoop van kredieten kan leiden tot een spiraal van overmatige schuldenlast. Daarom is het belangrijk om alleen kredieten aan te vragen die bedoeld zijn voor de herfinanciering van oude leningen, en niet voor recente leningen of onbetaalde huur- en hypotheekkosten. Hypotheekvoordeel verwerkt dergelijke aanvragen niet, omdat deze nadelig kunnen zijn voor de consument.

Bij Hypotheekvoordeel begrijpen we dat de terugkoop van krediet een belangrijke financiële beslissing is. Onze experts helpen u graag om de juiste beslissing te nemen en uw financiële situatie opnieuw op de rails te krijgen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Onze openingsuren

Wij zijn open

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Hypotheekvoordeel Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 346 0 346
Fax: 03 325 90 77

Hypotheekvoordeel - Alle rechten voorbehouden

Let op, geld lenen kost ook geld.