Herziening van je krediet?

Je lening laten herzien? Doe dat vandaag nog bij Hypotheekvoordeel.be!

willen lenen.

En dit voor :

Aankoop 100%

Aankoop 90%

Aankoop 75%Je hebt een lening en overweegt om een herfinanciering te doen?

Zoals je waarschijnlijk reeds weet, is een woonlening of een woonkrediet een lening die steeds op lange termijn wordt gesloten. Zo zien we vandaag de dag heel wat kredieten die zijn aangegaan voor een termijn van 20, 25 of ook wel 30 jaar. Toch kan er in de loop van de jaren veel veranderen: je vermogen ziet er mogelijks anders uit omdat je financiële situatie is gewijzigd, de samenstelling van je gezin ziet er anders uit, je bent van plan om te verhuizen vanwege persoonlijke redenen .... En in dat geval kan het dus nuttig zijn om je hypothecaire lening te laten herzien.

Daar zijn twee niet te missen voordelen aan verbonden: je kunt je krediet uitbreiden met een extra financiering én je betaalt naar alle waarschijnlijkheid een lager bedrag af per maand.

Herziening van je woon-lening met een extra krediet:

Stel, je bent van plan je lening te laten herbekijken. Dan beschik je over de gunstige mogelijkheid om een extra lening aan te gaan. Waarom dat handig kan zijn? Wel, met een additioneel krediet kan je verbouwingswerken uitvoeren, zonder dat je lopend krediet al helemaal is afbetaald. Het krediet van deze renovatiewerken wordt in dat geval eenvoudigweg verrekend in de huidige hypotheek-lening.

Weet goed dat, in heel veel gevallen, een herfinanciering voordeliger is dan het openen van een tweede krediet voor de financiering van je renovatie. Reden: je kunt het integrale bedrag spreiden over een langere periode. Ook wordt de nodige transparantie voorzien via een duidelijk overzicht, waarbij je maar moet letten op één lening die je moet afbetalen (in de plaats van twee).

Herziening van je hypotheek-lening voor een lagere rente

Indien je het woonkrediet laat herfinancieren, dan heb je een grotere kans dat je nadien profiteert van een lagere en dus gunstigere rente. En dat is goed nieuws, want je zal op het einde van je woon-lening (na de afbetaling) vaststellen dat je maandelijks minder hebt betaald! Kunnen we je niet meteen een lagere rente bieden? Dan zoeken we hoe dan ook naar een andere oplossing om je lening goedkoper te maken. Denk maar aan het spreiden van je krediet over een langere periode, zodat je minder per maand betaalt. Samen zoeken we altijd naar een oplossing!

> Graag extra duiding? Bekijk snel de uitleg hieronder!

De rentevoet: waarom er op letten?

Interestvoeten, rentetarieven, rentepercentages, interest: what's in a name? Het gaat erom dat de term 'rente' op duidelijke en meetbare manier aangeeft hoeveel je precies afbetaalt per maand. Het team van Hypotheekvoordeel.be gaat voor jou automatisch op zoek naar de meest gunstige rentevoet, die geheel aansluit op je financieel DNA. 

Wij bij Hypotheekvoordeel.be dragen met veel trots de reputatie dat we in staat zijn om je een extreem lage rentevoet te kunnen aanbieden. Simpelweg omdat we van mening zijn dat iedereen het recht heeft om de woonst van zijn of haar dromen te vinden. Vandaar hebben we allerlei hypothecaire formules met verschillende rentevoeten in ons aanbod zitten. Als je plant om contact met ons op te nemen, geven we je daar graag een aanvullend woordje uitleg over. Natuurlijk is het ook zo dat we een rentevoorstel op maat kunnen aanbieden. Hoe dan ook gaan we op zoek naar het percentage dat jou - op basis van jouw vermogen - het meeste voordeel biedt. Ongeacht je specifieke situatie doen we je een voorstel waar jij je het meest comfortabel bij zult voelen. Wist je al dat je bij onze instelling kunt lenen aan een rentepercentage van 80%, 100% en zelfs 125%? En het wordt nog beter, want als je in een latere fase besluit om renovatiewerken te laten uitvoeren, stellen we je graag onze unieke formules voor om de verbouwingswerken te financieren! Ook wanneer je later plant om een optrekje in het buitenland te kopen, hebben we aantrekkelijke tarieven voor jou in petto. Zo zie je maar: samen verwezenlijken we je vastgoeddromen! Hoe we hierbij precies te werk gaan? Onze visie is dat iedere persoon een formule en een totaalaanpak verdient die helemaal past bij zijn of haar persoonlijke, professionele en financiële wensen. We maken voor iedere klant een financieel profiel op, waarbij we bepaalde elementen vastleggen. Op die manier slagen wij bij Hypotheekvoordeel.be erin een allesomvattend helikopterbeeld te krijgen van wat je precies nodig hebt én van wat je zoekt. Iedere financiële situatie is verschillend, toch? En dat weten wij als geen ander. Wanneer we dus voor jou een financieel voorstel opmaken, houden we rekening met meer factoren dan de gewone basis (zoals je wel terugvindt bij andere financiële instellingen). In dat totaalpakket zitten verschillende parameters inbegrepen: de feitelijke aankoop van de nieuwe woning, de kosten die erbij komen kijken voor de notaris (waarbij zowel de mogelijkheid van klein beschrijf als van groot beschrijf bestaat), registratierechten en mogelijke andere kosten. Als je op voorhand een beeld wilt krijgen van bijvoorbeeld een renovatielening, brengen we dit met veel plezier voor jou in kaart.

Doorheen de jaren - en via de opgebouwde expertise met Leemans Kredieten - hebben we enkele duurzame samenwerkingen vastgelegd met diverse banken en gevestigde kredietinstellingen, verspreid over heel België. Zo voorzien we voor jou de meest voordelige oplossing, zonder vervelende verrassingen.

Maak een berekening in onze slimme calculatietool!

Wil je vandaag al een beeld kunnen vormen over de afbetaling van je hypothecair krediet van morgen? Dat kan! Klik hier en ontdek hoe makkelijk het is om in kaart te brengen hoe je maandelijks aflossingsplan eruit ziet. Op die manier kan je de calculatie aftoetsen aan het vastgelegde budget dat je voor ogen hebt.
Door op voorhand al een leningsimulatie te maken zal je ongetwijfeld te weten komen of een herfinancieringsbeslissing tot jouw opties behoort. Je weet uiteraard al dat je bij zo'n beslissing niet over één nacht ijs gaat. Daarom raden we steeds iedereen aan om voldoende tijd uit te rekenen om je financiële grenzen vast te leggen. Kijk eerst naar je budgettering en toekomstige ramingen alvorens je de finale stap zet.

Onze tarifering: dit moet je weten

Bij Hypotheekvoordeel.be houden we er een uniek beleid op na, wat betekent dat we je ten alle tijde de meest voordelige lening voorschotelen. Hoe dan ook hebben we een gunstig antwoord klaar op jouw kredietaanvraag. Zoals je hierboven al las, komt dat door de samenwerkingen die we doorheen de jaren al wisten op te bouwen met erkende waarden in ons land.

Want jij weet het misschien ook al: veel kredietinstellingen en -verstrekkers stellen je pas de meest interessante tarifering voor zodra jij als klant met een tegenvoorstelling langsgaat. Maar aan die praktijken doen we niet mee: onze no-nonsense aanpak houdt in dat we van in het begin het meest voordelige krediet op afbetaling voorstellen. Want klant is koning. En hij of zij verdient vertrouwen én zekerheid!

Vandaag nog werk maken van je voordeel van morgen?

Tijd om meteen in actie te schieten! Wil je graag een duidelijk beeld vormn van je maandelijkse afbetaling? Of wens je een vrijblijvende simulatie te maken met onze handige online oplossing? Kies een van onderstaande acties en zet de eerste stappen voor je hypothecair krediet!

  • Ik zou graag meteen mijn voordeel aanvragen en mogelijk ook een aanvraag doen bij Hypotheekvoordeel.be
  • Ik wil graag wat aanvullende informatie over de kredietaanvragen bij Hypotheekvoordeel.be en hoe er precies te werk wordt gegaan
  • Graag had ik eerst geweten wie Hypotheekvoordeel.be is en welke dienstverlening haar aanbod nu juist omvat
  • In deze fase maak ik graag eerst een simulatie zodat ik weet hoe mijn kredietaanvraag er mogelijk uitziet
willen lenen.

En dit voor :

Aankoop 90%

Aankoop 100%

Aankoop 75%

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

Onze openingsuren

Wij zijn open

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Hypotheekvoordeel Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 346 0 346
Fax: 03 325 90 77

Hypotheekvoordeel - Alle rechten voorbehouden

* Hypothecaire lening onderworpen aan de wet van 4 augustus 1992 op het hypothecair krediet. Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die door Hypotheekvoordeel, optredend als kredietmakelaar, in uw geval als meest geschikt beschouwd wordt en mits de maandelijkse terugbetaling van het geleende bedrag beantwoordt aan uw terugbetalingscapaciteit.

Let op, geld lenen kost ook geld.