Hypothecaire leningen met voordelige rentes

Voordelig lenen aan lage rentevoeten? Ga voor een hypothecaire woonlening bij Hypotheekvoordeel.be!

willen lenen.

En dit voor :

Aankoop 100%

Aankoop 90%

Aankoop 75%Dankzij onze lage rentetarieven ontdek je steeds een hypothecaire lening op maat

Je bent van plan een hypothecair krediet aan te gaan? Omdat je een pracht van een huis of het appartement van je dromen hebt gespot? Dan hoeven je waarschijnlijk niet meer te vertellen dat het handig kan zijn om de verschillende hypothecaire (woon)leningen met bijhorende rente te vergelijken. Iedereen zal je aanraden de rentepercentages voor een woonlening bij de verschillende financiële instellingen en kredietverstrekkers te vergelijken. Zo ben je goed geïnformeerd en kan je probleemloos een doordachte beslissing maken. Zónder dat je nadien te maken krijgt met onaangename verrassingen. Daar draait het ook om, toch?

Waarom je daarbij maar beter niet over één nacht ijs gaat? Wel, een hypothecair krediet - met haar variabel of vast rentepercentage - ga je aan voor een langere periode. En natuurlijk wil je dan een zo laag en voordelig mogelijk rentepercentage. Want stel je voor dat je leuke activiteiten, uitjes en hobby's zou moeten laten omdat je een veel te dure lening hebt afgesloten. Toch?

Een ding is zeker: sluit je een krediet voor je woonst af bij Hypotheekvoordeel.be, dan kan je profiteren van een zeer laag rentetarief én van onze service. Beide hebben al meerdere jaren hun voordelen bewezen. Zoals je misschien wel reeds weet, hebben wij het geluk om te mogen terugblikken op meer dan 30 jaar ervaring en gevalideerde expertise in de markt van kredieten voor woningen. Dat is de absolute reden bij uitstek dat we er keer op keer in slagen om er alles aan te doen dat we de meest interessante tarieven vinden.

Wist je trouwens ook al dat onze organisatie het resultaat is van het succesvolle bedrijf Leencentrale Leemans? Beschouw ons gerust zo'n beetje als de tweede en jongere generatie van het familiebedrijf. Ons doel: een shop in een show creëren, waarbij we de opgebouwde kennis en ervaring omtrent kredieten in een nog helderder kleedje steken!> Zit je met prangende vragen over onze rentemogelijkheden? Wil je een vrijblijvend gesprek? Een voorstel op maat? Of het nu gaat over de tarifering, een bepaalde leningaanvraag, het maken van vergelijkingen tussen de diverse leenmogelijkheden, het sluiten van een of meerdere soorten kredietplannen of een ander voorstel op maat van je behoeften: bij Hypotheekvoordeel.be staan we steeds voor je klaar. Contacteer ons via deze link!

Een lage, voordelige rente voor elk soort woonkrediet? Het kan!

Met zekerheid kunnen we stellen dat de rente voor een hypothecair krediet bij Hypotheekvoordeel.be erg laag is. Als het van ons afhangt, moet iedereen de kans krijgen om zijn of haar droomstekje te kopen. Speciaal daarvoor hebben we verschillende leenpakketten opgesteld voor je woonst, telkens met hun eigen aparte kenmerken. Op die manier heb je niet alleen een ruime keuze, ook vind je te allen tijde een voordelige lening op maat van je wensen. Daarnaast willen we je zeker nog meegaven dat je een krediet kunt aangaan voor 80 %, of zelfs 100 %. En wist je dat wij ook over speciale tariefplannen beschikken voor je verbouwing, herfinanciering of zelfs een aankoop van een huis of appartement in het buitenland? Steeds met lage rentetarifering, natuurlijk!

Maak vandaag al een simulatie voor je krediet van morgen: bereken aan welk rentepercentage je jouw lening gaat aflossen

Hoe wij bij Hypotheekvoordeel.be erin slagen je een accuraat beeld te geven van een lening voor je woonst met bijhorende rentepercentages? Breng eens een bezoekje aan onze vernieuwde berekeningspagina. Daar kan je het juiste leenplan kiezen, het bedrag invoeren dat je wenst te lenen. Een eenvoudige druk op de knop 'berekenen' en je krijgt een overzicht van de rentepercentages van je woningkrediet met alle mogelijk aflossingsopties. Wij adviseren, jij kiest, zo eenvoudig is het.

Dankzij een simulatie zal je zeker en vast ook ontdekken of de maandelijkse lasten van het geleende bedrag binnen je financiële mogelijkheden zitten. Onze tip? Neem zeker voldoende tijd om uit te stippelen hoe ver jouw financiële grenzen reiken en brengt de budgettering van alle relevante kosten in kaart. Bij onze simulatiefunctie krijg je ook te zien welke som je bij de verschillende termijnen moet betalen. Eerlijk en transparant, meer moet dat niet zijn.

Een hypothecaire lening met voordelig rentepercentage, helemaal op maat? Wij staan voor je klaar!

Wat ons bij Hypotheekvoordeel.be betreft, kies je een formule en een totaalpakket die het beste aansluit bij zowel je persoonlijke, financiële en eventueel professionele behoeften. Hoe wij dat noemen? Het financieel DNA. Want iedere financiële toestand is anders. Dat beseffen onze experten maar al te goed. In een totaalvoorstel zit trouwens inbegrepen: de eigenlijke aankoop van je nieuwe stulpje, de kosten voor de notaris (klein en groot beschrijf zijn mogelijk), registratierechten met de bijpassende kosten, de mogelijke leningkosten en indien dit van toepassing is: de renovatiewerken en het financiële plaatje ervan.

> Dus waar wacht jij nog op? Twijfels? Een opmerking of een vraag? Bij Hypotheekvoordeel.be kan je hoe dan ook terecht met al je kopzorgen. We beseffen dat je op het punt staat een nieuwe woonst te kopen, dus willen we je helpen bij die belangrijke keuze. Geen pushy benadering, wel een persoonlijk en eerlijk gesprek dat bovendien volledig vrijblijvend is. Wacht dus niet langer en contacteer ons vandaag nog!

Niet te vergeten: een andere belangrijke parameter is het risicoprofiel

Wist je dat het rentetarief ook samenhangt met het risicoprofiel dat de kredietverstrekker heeft opgemaakt? Een financiële instelling denkt als volgt: welk risico neem ik door jou een lening toe te staan? Dan hebben we het over de verhouding tussen inkomen en de maandlasten, werkzekerheid, de verhouding van het geleende bedrag tegenover de verkoopwaarde van het huis, appartement of ander onroerend goed en ga zo maar door. Hoe lager het risico is, hoe meer kans je hebt om extra voordelen te scoren. 

> Nood aan aanvullende uitleg of een vrijblijvend voorstel? Neem dan snel contact op met Hypotheekvoordeel.be!

willen lenen.

En dit voor :

Aankoop 90%

Aankoop 100%

Aankoop 75%

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

Onze openingsuren

Wij zijn gesloten

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Hypotheekvoordeel Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 346 0 346
Fax: 03 325 90 77

Hypotheekvoordeel - Alle rechten voorbehouden

* Hypothecaire lening onderworpen aan de wet van 4 augustus 1992 op het hypothecair krediet. Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die door Hypotheekvoordeel, optredend als kredietmakelaar, in uw geval als meest geschikt beschouwd wordt en mits de maandelijkse terugbetaling van het geleende bedrag beantwoordt aan uw terugbetalingscapaciteit.

Let op, geld lenen kost ook geld.