Je eigen woning in het buitenland

Als je woning in België helemaal of zo goed als afbetaald is, kun je die gebruiken als waarborg voor een huis in het buitenland

willen lenen.

En dit voor :

Aankoop BuitenlandEigenaar in België? Word ook eigenaar in het buitenland!

Als je een buitenlandse woning koopt, heb je niet alleen een mooie vakantiebestemming. Buiten de vakantieperiode kun je die verhuren, zodat je de hypothecaire lening ervan kunt afbetalen met de huur. Op die manier kost je buitenlandse woning je eigenlijk niets, heb je een goede investering gedaan en zit je tijdens je pensioen misschien wel lekker veel in de zon.

Voor de hypothecaire lening van je buitenlandse woning informeer je natuurlijk ook eens bij Hypotheekvoordeel. We hebben een voorstel voor jou tegen een zeer voordelig tarief.

Je kunt je hypothecaire lening voor een buitenlandse woning eenvoudig berekenen via onze website. Geef het bedrag in dat je wilt lenen en kies de balk voor de hypothecaire lening van een buitenlandse woning. Het resultaat is onmiddellijk te zien rechtsboven. Je kunt de hypothecaire lening ook meteen aanvragen op deze pagina. Vraag je je lening liever niet online aan? Bel ons dan even op, stuur je aanvraag per post op of kom even langs.

Vraag hier je hypotheekvoordeel aan

Denk ook aan een goede verzekering 

Bescherm je woning !

In tijden van nood heb je iemand nodig die aan jouw kant staat en je helpt. Iemand die ook weet wat organiseren is. Iemand die erin vliegt. Bescherm je gezin, je huis, je auto, je kinderen, je leven samen met het Hypotheekvoordeel-team.
willen lenen.

En dit voor :

Aankoop Buitenland

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

Onze openingsuren

Wij zijn gesloten

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Hypotheekvoordeel Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 346 0 346
Fax: 03 325 90 77

Hypotheekvoordeel - Alle rechten voorbehouden

* Hypothecaire lening onderworpen aan de wet van 4 augustus 1992 op het hypothecair krediet. Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die door Hypotheekvoordeel, optredend als kredietmakelaar, in uw geval als meest geschikt beschouwd wordt en mits de maandelijkse terugbetaling van het geleende bedrag beantwoordt aan uw terugbetalingscapaciteit.

Let op, geld lenen kost ook geld.