Van je eigen huis weer je droomhuis maken

Een nieuwe keuken of badkamer ? Of die veranda waar je al jaren van droomt

willen lenen.

En dit voor :

Verbouwingen tot 100%Verbouwingen

Je hypothecaire lening loopt al een hele tijd en je hebt al een behoorlijk bedrag afbetaald. Maar met de tijd zijn er ook wat dingen versleten of aan vervanging toe. Of je bent nu echt uitgekeken op die voorlopige keuken die stilaan uit mekaar valt.

Hypotheekvoordeel biedt je voordelige hypothecaire leningen aan voor verbouwingswerken aan je woning. En misschien is het zelfs mogelijk om via een volledig nieuw hypothecair krediet, waar je de verbouwingskosten mee in opneemt, te besparen op je maandelijkse aflossingen. Op die manier geniet van je nieuwe keuken maar voel je niet eens dat je die intussen afbetaalt.

Stel je vragen aan Hypotheekvoordeel. Wij kunnen voor jou berekenen hoe je dit het beste oplost. Geef ons je gegevens door en wij maken de berekening.

Vraag hier je hypotheekvoordeel aan

Denk ook aan een goede verzekering

Bescherm je woning !

In tijden van nood heb je iemand nodig die aan jouw kant staat en je helpt. Iemand die ook weet wat organiseren is. Iemand die erin vliegt. Bescherm je gezin, je huis, je auto, je kinderen, je leven samen met het Hypotheekvoordeel-team.
willen lenen.

En dit voor :

Verbouwingen tot 100%

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

Onze openingsuren

Wij zijn gesloten

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Hypotheekvoordeel Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 346 0 346
Fax: 03 325 90 77

Hypotheekvoordeel - Alle rechten voorbehouden

* Hypothecaire lening onderworpen aan de wet van 4 augustus 1992 op het hypothecair krediet. Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die door Hypotheekvoordeel, optredend als kredietmakelaar, in uw geval als meest geschikt beschouwd wordt en mits de maandelijkse terugbetaling van het geleende bedrag beantwoordt aan uw terugbetalingscapaciteit.

Let op, geld lenen kost ook geld.