} Herfinanciering : Hypotheekvoordeel

Stap over op een goedkoper hypothecair krediet

Liever een nieuwe, goedkopere hypothecaire lening dan die oude, dure die je ooit afsloot.

willen lenen.

En dit voor :

Aankoop 100%

Aankoop 90%

Aankoop 75%Herfinanciering

Enkele jaren geleden waren de hypothecaire leningen heel wat duurder dan nu. Als jij toen een hypothecaire lening afgesloten hebt, betaal je waarschijnlijk meer dan wat je zou kunnen betalen, omdat lenen nu voordeliger is.

En misschien heb je ook nog wel plannen voor of nood aan een verbouwing of een verbetering van je huis of appartement. Dan is het nu een geschikt moment om je oude, dure hypotheek opnieuw te bekijken en opnieuw te financieren met een hypotheekvoordeel.

Voordelig hypothecair krediet

Wij geven je een nieuwe, voordelige hypothecaire lening, die je op verschillende termijnen kunt terugbetalen. We herfinancieren je vorige hypothecair krediet en breiden dat uit met wat je extra wilt lenen ! Ook als je het financieel moeilijk hebt of als je wilt dat wij je hypothecaire lening herbekijken, kun je bij ons terecht.

Financieel moeilijk ?

Heb je het financieel moeilijk ? Bezorg ons je gegevens en we helpen je graag verder. Samen zoeken we naar een oplossing zodat je niet hoeft te wachten om je plannen toch uit te voeren. We voegen je lopende kredieten samen onder 1 voordelige hypothecaire lening bij ons. Hypotheekvoordeel geeft je een eerlijk overzicht van wat je moet betalen, geen verrassingen dus. Ook na de ondertekening van het contract bieden we een blijvende service !

Hypothecaire lening samenvoegen en herfinancieren

We hebben het al vaak gezien, de grote banken geven mensen te vaak de raad om een lening zo snel mogelijk af te betalen. Maar als je tegenslag hebt, sta je al snel met je rug tegen de muur. Hypotheekvoordeel geeft je de raad om naar je maandelijkse aflossing te kijken en die in te passen in jouw budget. En eventueel te lenen over een langere periode. Zo vermijd je problemen. Neem contact met ons op via mail, via fax of per telefoon voor meer informatie. Uiteraard ben je ook altijd welkom op ons kantoor in Deurne bij Antwerpen.

Vraag hier je hypotheekvoordeel aan

willen lenen.

En dit voor :

Aankoop 90%

Aankoop 100%

Aankoop 75%

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

Onze openingsuren

Wij zijn gesloten

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Hypotheekvoordeel Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 346 0 346
Fax: 03 325 90 77

Hypotheekvoordeel - Alle rechten voorbehouden

* Hypothecaire lening onderworpen aan de wet van 4 augustus 1992 op het hypothecair krediet. Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die door Hypotheekvoordeel, optredend als kredietmakelaar, in uw geval als meest geschikt beschouwd wordt en mits de maandelijkse terugbetaling van het geleende bedrag beantwoordt aan uw terugbetalingscapaciteit.

Let op, geld lenen kost ook geld.