Bereken je lening!

Je lening calculeren? Hypotheekvoordeel.Be heeft raad op maat!

willen lenen.

En dit voor :

Aankoop 100%

Aankoop 90%

Aankoop 75%Berekening

En plots is het moment er: wanneer jij met je lief, verloofde, roommate, beste vriend of allerbeste vriendin, echtgenoot/echtgenote op zoek gaat naar jullie eigen stek. Naar alle waarschijnlijkheid heb je voorheen al een paar wensen vastgelegd. Rijhuis, open of halfopen bebouwing? Appartement in de stad of een afgelegen optrekje omgeven door groen? Ja, de wensen van zij die voor het eerst een woning aankopen kunnen ver uit elkaar liggen.

Maar geen nood, ook voor jouw behoeften en wensen kan je terecht bij het aanbod van Hypotheekvoordeel.be. Dus vooraleer je begint met de berekening van jouw hypothecaire lening, is het handig om even verder te lezen en te ontdekken hoe wij jou een vliegende start kunnen laten nemen!

> Nood aan meer info? Over de berekening van je hypothecaire lening, ook wel woonlening genoemd, zelf of over de experten van Hypotheekvoordeel.be? Of over hoe je in een mum van tijd de villa, garage, het kantoor of ander stukje vastgoed van jouw dromen kunt vinden? Welke info je ook nodig hebt, iedere medewerker van Hypotheekvoordeel.be staat je graag te woord voor raad op maat wat betreft je hypothecaire lening en diens berekening! We gaan jou nooit wat opdringen (dat is trouwens compleet tegen ons beleid), we willen je enkel meer informatie verschaffen over wie we zijn en de berekening van je hypothecaire lening/woonlening zelf, natuurlijk! Neem vandaag nog contact met ons op tijdens de kantooruren, vuur je vragen op ons af of maak meteen een afspraak bij ons op kantoor! Tot binnenkort?

Wil jij een berekening maken van je hypothecaire lening en weten welke woonlening voor jou de beste keuze is?

Akkoord, vandaag de dag kan je al op heel wat websites terecht om een berekening van je hypothecaire lening of woonlening te maken. Sterker nog, tegenwoordig kun je zelfs een simulatie maken van meerdere woonleningen. Immers, veel Belgen willen niet enkel een berekening maken van één enkele hypothecaire lening, maar anticiperen en het kostplaatje in kaart brengen voor wanneer ze meerdere woonleningen willen aangaan.

Toch zijn al die websites niet altijd even duidelijk. Jammer genoeg zaait zo'n simulatie in veel gevallen nog meer verwarring, wat jou als kredietnemer op het einde enkel angst inboezemt. Want iedereen weet dat zo'n hypothecaire lening een heuse investering van formaat betekent, en dan is extra zorgen iets wat je kunt missen als kiespijn.

Als je weet dat wij vinden dat iedere Belg recht heeft op een voordelig hypothecair krediet op maat, dan is het logisch dat wij ook voor ieder persoon een woonlening op maat aanbieden. Begrijp ons niet verkeerd: dat betekent niet dat iedere kredietnemer een standaard hypothecaire lening krijgt voorgeschoteld. Bij Hypotheekvoordeel.be dragen we namelijk de mening dat een woonlening volledig en zonder boe of ba moet aansluiten bij de verwachtingspatronen en de budgetten van jou als kredietnemer. En dat is niet meer dan logisch: je broer heeft andere behoeften dan je grootvader, toch? En naar alle waarschijnlijkheid koesteren zij ook andere ambities en hebben zij verschillende plannen en doelen met hun vermogen. Daarom zullen wij voor iedere kredietnemer altijd eerst het financieel profiel uitkienen, om jou beter te kunnen helpen bij de berekening van je hypothecaire lening.

Wat je wensen ook mogen zijn: bij Hypotheekvoordeel.be vinden we het van essentieel belang om een totaalaanpak te verlenen aan iedere klant. Dan hebben we het over de uiteindelijke aankoop van de woonst zelf (huis, appartement, vakantieverblijf of andere), de kosten die je in kaart moet brengen voor de notaris, registratierechten, andere leenkosten en latere renovatiewerken. Maak dus hier je berekening.

Hypotheek berekenen: werking

Een hypotheek berekenen is bij Hypotheekvoordeel.be geen zware klus. Als je naar de tool gaat waarin je jouw eigen hypotheek kunt berekenen, hoef je enkel uit het overzicht een plan te selecteren. Vervolgens vul je de som nog in die je wenst te lenen. Om dan uiteindelijk je hypotheek te berekenen, klik je op 'berekenen'. En daar is het: de berekening mét een heldere kijk op de maandelijkse aflossingen van jouw geselecteerd plan!

Zo zie je maar: een woningkrediet sluiten bij Hypotheekvoordeel.be betekent geen zware karwei. Nee, we gaan steeds voor een voordelig kredietplan op maat zonder dat je ook maar één seconde voor onaangename of onverwachte situaties komt te staan. Wij beseffen dus als geen ander dat het hier wel degelijk gaat over de financiën van een consument, dus willen wij jou vertrouwen op geen enkel moment schaden. We willen niet alleen een handige simulatietool voorzien voor jou als kredietnemer, maar we wensen ook elke dag opnieuw klaar te staan voor extra advies. De berekeningssoftware zorgt er enkel voor dat je een vlotte start kunt nemen voor je budgettering en vastgoedwensen. Helemaal voorbereid, daar kan je als kredietnemer toch enkel van dromen, nietwaar?

Meer over ons

We hebben het al eerder uit de doeken gedaan, maar hameren er maar al te graag opnieuw op: bij Hypotheekvoordeel.be draait alles om openheid en eerlijkheid. Het eerlijk beleid wordt niet alleen geapprecieerd door onze medewerkers, ook mogen onze klanten rekenen op een langetermijnsamenwerking wat tot op vandaag enkel heeft geleid tot ultra positieve referenties. Zelfs onze leveranciers en andere partners zijn blij om met mensen zoals ons te kunnen samenwerken. En dàt is hoe wij een ijzersterke reputatie hebben opgebouwd ten opzichte van al onze stakeholders.

Voor jou als kredietnemer kan het met andere woorden dus geruststellend zijn om te weten dat je met een partner samenwerkt die gepercipieerd wordt als een betrouwbare kredietexpert. Wat daarnaast nog belangrijk is om te weten, is het feit dat onze samenwerking niet stopt zodra je met ons in zee bent gegaan. Nee, doorheen het krediet en doorheen de lopende producten die jij bij ons hebt afgenomen, staan wij beschikbaar voor vragen, opmerkingen en advies zoals je van ons gewend bent.
willen lenen.

En dit voor :

Aankoop 90%

Aankoop 100%

Aankoop 75%

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

Onze openingsuren

Wij zijn gesloten

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Hypotheekvoordeel Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 346 0 346
Fax: 03 325 90 77

Hypotheekvoordeel - Alle rechten voorbehouden

* Hypothecaire lening onderworpen aan de wet van 4 augustus 1992 op het hypothecair krediet. Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die door Hypotheekvoordeel, optredend als kredietmakelaar, in uw geval als meest geschikt beschouwd wordt en mits de maandelijkse terugbetaling van het geleende bedrag beantwoordt aan uw terugbetalingscapaciteit.

Let op, geld lenen kost ook geld.