Woonkrediet berekenen

Je gaat een woonlening aan voor je woning? Dat hoeft geen grote stap in het onbekende te zijn. Met onze tool kun je moeiteloos zelf je hypothecaire lening berekenen.

willen lenen.

En dit voor :

Aankoop 100%

Aankoop 90%

Aankoop 75%Berekenen

Je hypothecaire lening berekenen

Via deze site kun je snel, efficiënt én zorgeloos de maandelijkse af te betalen bedragen van jouw gekozen hypotheekformule achterhalen. Die transparantie vinden wij namelijk enorm belangrijk, aangezien het om een aanzienlijke investering gaat. 

Als het van ons afhangt, kies je een formule die het meeste aansluit bij je financieel DNA. Tenslotte is iedere financiële situatie anders, toch? Ook bieden we je graag een totaalpakket aan: de feitelijke aankoop van je nieuwe stek, de kosten voor de notaris en bijhorende registratie, eventueel de leenkosten én kosten voor - indien van toepassing - de verbouwingswerken.

Hoe je die calculatie nu juist zelf kunt doen? Heel eenvoudig: kies in ons overzicht een plan op maat van je wensen. Maak een simulatie van je krediet door de som in te vullen die je wilt lenen. Vervolgens klik je op 'calculeer', en je krijgt een glasheldere kijk op de maandelijkse bedragen die je afbetaalt.

Vul onderaan de pagina het bedrag in en kies je formule om je maandelijkse aflossing te simuleren.

Conclusie: je staat er niet alleen voor. Indien je dit wenst, kun je bij ons zelfs begeleiding en advies krijgen. Omdat een service van a tot z bij ons centraal staat! Vragen? Contacteer ons gerust.

willen lenen.

En dit voor :

Aankoop 90%

Aankoop 100%

Aankoop 75%

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

Onze openingsuren

Wij zijn open

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Hypotheekvoordeel Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 346 0 346
Fax: 03 325 90 77

Hypotheekvoordeel - Alle rechten voorbehouden

* Hypothecaire lening onderworpen aan de wet van 4 augustus 1992 op het hypothecair krediet. Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die door Hypotheekvoordeel, optredend als kredietmakelaar, in uw geval als meest geschikt beschouwd wordt en mits de maandelijkse terugbetaling van het geleende bedrag beantwoordt aan uw terugbetalingscapaciteit.

Let op, geld lenen kost ook geld.