Simulatie

Je wilt een hypothecaire lening afsluiten voor jouw nieuwe woning, maar je wenst de maandelijkse afbetaling te kennen? Het kan! Vul enkele gegevens in en doe hier een simulatie!

willen lenen.

En dit voor :

Aankoop 100%

Aankoop 90%

Aankoop 75%Zelf simuleren

Simulatie

Je bent van plan een lening aan te gaan voor jouw toekomstige woning? Mooi! Eigenaar worden van een onroerend goed is een grote stap, dus vraagt het grondige voorbereiding. 
Bovendien komen er extra kosten bovenop de totaalprijs van je kersverse stulpje: registratierechten, notariskosten, enzovoort. Conclusie? Je begint best met een plan te maken waarbij je elke kost in kaart brengt. Neem - alleen of met je partner - al je beschikbare middelen onder de loep. Op die manier kun je een berekening maken van de eigen inbreng. 

Waarmee rekening houden ?

Waarmee rekening houden bij het opstellen van het budget?

  • Je vaste inkomsten: heb je een stabiel beroep? En je partner?
  • Extra bescherming: heb je al nagedacht over hoe jij je kunt indekken tegen mogelijke risico's? De schuldsaldoverzekering is bijvoorbeeld een slim idee!
  • Verkeert de woonst in deftige staat? Of ga je nog renovatiewerken moeten uitvoeren?
  • Leen je aan 100% of meer? Of ga je voor 90%?
  • Kies je een vaste of variabele rentevoet? Wat is het meest interessant in jouw specifieke situatie?

En daarna?

Wel, nu kun je perfect een berekening maken van je woonkrediet. Je hoeft enkel de gevraagde cijfertjes in te vullen (die je te weten bent gekomen dankzij het verrichte rekenwerk). Zwart op wit wordt jouw maandelijkse aflossing getoond. 

Het maandelijks af te betalen bedrag wordt door onze calculator berekend op basis van het bedrag dat je invoert en de button van je keuze waarop je klikt.

Meteen aanvragen

Dan krijg je verschillende resultaten gesorteerd per aantal jaren dat je wil terugbetalen. Achteraan kan je meteen op de knop Aanvragen klikken om je kredietaanvraag te starten.

willen lenen.

En dit voor :

Aankoop 90%

Aankoop 100%

Aankoop 75%

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

Onze openingsuren

Wij zijn gesloten

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Hypotheekvoordeel Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 346 0 346
Fax: 03 325 90 77

Hypotheekvoordeel - Alle rechten voorbehouden

* Hypothecaire lening onderworpen aan de wet van 4 augustus 1992 op het hypothecair krediet. Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die door Hypotheekvoordeel, optredend als kredietmakelaar, in uw geval als meest geschikt beschouwd wordt en mits de maandelijkse terugbetaling van het geleende bedrag beantwoordt aan uw terugbetalingscapaciteit.

Let op, geld lenen kost ook geld.